Netanyahu, yaptığı açıklamada İsrail’in İran’a karşı mücadelesinin süreceğini belirterek, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı hedef alan ifadeler kullandı. Netanyahu, “Liderliğim altında İsrail, İran'ın terör rejimi ve vekilleri ile savaşmaya devam edecek; Erdoğan'ın aksine, ki o onları barındırıyor ve kendi Kürt vatandaşlarını katletti.” dedi.

Bu sözlere sosyal medya hesabından yanıt veren Şahin, Türkiye’nin köklü bir devlet geleneğine sahip olduğunu vurgulayarak, bölgede fitne oluşturulmak istendiğini ancak buna izin verilmeyeceğini ifade etti. Türkiye’nin sorunları çözme konusunda tarihsel bir birikime sahip olduğunu belirten Şahin, sivillere yönelik saldırılar üzerinden eleştirilerde bulundu.
Açıklamasında diplomasi ve devlet yönetimi konularına da değinen Şahin, “Devlet yönetmeyi öldürmek, diplomasiyi de nifak sananlar anlayamaz” ifadelerini kullandı.









Gaziantep’in Şahinbey ilçesinde bulunan bir lisenin bahçesinde, bir öğretmene ai..
Gaziantep’te hava trafiği Mart ayında önemli bir yükseliş gösterdi. Devlet Hava ..
Gaziantep’te jandarma ekiplerinin gerçekleştirdiği operasyonda, Roma dönemine ai..
Gaziantep'te iş kazalarına bir yenisi daha eklendi. Toprak kayması sonunda topra..
Gaziantep’te bir okul önünde silah sesleri yükseldi. Öğle saatlerinde lise önünd..
GATEM Ayakkabıcılar Sitesi’nde bulunan bir işletmede çıkan yangın paniğe neden o..