Bugun...


GABDER ‘Demir ile devam’ dedi!
Tarih: 12-06-2023 15:06:03 Güncelleme: 12-06-2023 15:12:03 + -


Gaziantep Akaryakıt Bayileri Derneği (GABDER) Yönetim Kurulu Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi. Tek liste halinde gidilen kongrede, Mehmet Ergün Demir bir kez daha Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine seçildi.

facebook-paylas
Tarih: 12-06-2023 15:06

GABDER ‘Demir ile devam’ dedi!

Gaziantep Akaryakıt Bayileri Derneği (GABDER) Yönetim Kurulu Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi. Tek liste halinde gidilen kongrede, Mehmet Ergün Demir bir kez daha Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine seçildi.

6 Şubat’ta yaşanan depremler nedeniyle ertelenen GABDER Olağan Genel Kurulu 10 Haziran Cumartesi günü Grand Otel’de gerçekleştirildi. Onursal ve Kurucu Yönetim Kurulu Başkanı Başkan Mehmet Durdu Yetkinşekerci’nin Divan Başkanlığını yaptığı Genel Kurul’da Mehmet Ergün Demir’in Başkanlığında tek liste halinde gidilen kongrede, 2 yıllığına görev yapacak Yönetim ve Denetim Kurulu Üyeleri belirlendi.

Kongrenin açılış konuşmasını yapan Onursal ve Kurucu Yönetim Kurulu Başkanı Başkan Mehmet Durdu Yetkinşekerci, 1994 yılında kurulan GABDER’in sektörün gelişimine önemli katkılar sunduğunu söyledi. Yetkinşekerci, “GABDER’in kuruluşuyla birlik ve beraberliği sağlayarak tek ses, tek yumruk halinde sektörümüzü daha iyi noktalara taşımanın gayreti içerisinde olduk. Yeni Yönetim Kurulumuz da önümüzdeki dönemde aynı anlayışla yoluna devam edecektir” diye konuştu.

Uzun zamandır altyapısını oluşturmak üzere çaba gösterdikleri Federasyon çalışmalarına yeni dönemde hız verilmesi tavsiyesini yineleyen Yetkinşekerci, “GABDER olarak derneğimizi Federasyon haline getirmek, ilk etapta bölge illeriyle ardından da tüm Türkiye’deki akaryakıt sektörü temsilcileriyle birlikte hareket edebilmek adına uzun yıllar çalışma yürüttük ve bir noktaya kadar getirdik. Bu anlamda GABDER’in yeni oluşturulan yönetiminin kısa sürede sonuca ulaşmalarını diliyorum. Böylelikle hem şehrimiz hem bölgemiz hem de ülkemizde sektörümüz adına daha faydalı çalışmalara imza atılacağına yürekten inanıyorum” dedi.

Genel Kurulda üyelerin oylarıyla yeniden GABDER Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine seçilen Mehmet Ergün Demir ise konuşmasında birlik ve beraberliğin önemine işaret etti. GABDER olarak bugüne kadar üyelerin ve sektörün sorunlarının çözümü için çalışmalar yürüttüklerini, yeni dönemde de faaliyetlerinin bu yönde süreceğini dile getiren Demir, “Dernek olarak, misyonumuzun gereğini yerine getirmeye yeni dönemde de devam edeceğiz. Sektörümüzün sorunlarının çözümü ve gelişimi noktasında yeni ve etkin yol haritaları belirleyip, o şekilde ilerleyeceğiz. Yeni dönemin yeni yönetim kurulumuza ve üyelerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Konuşmasında GABDER’in 6 Şubat’ta Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremlerde Gaziantep kent merkezinin yanı sıra özellikle büyük yıkım yaşanan Nurdağı ve İslahiye ilçelerindeki arama, kurtarma çalışmaları sırasında önemli görevler üstlendiğini de dile getiren Demir, şunları söyledi:

“Dernek olarak depremin olduğu ilk günden itibaren deprem bölgesindeki arama ve kurtarma çalışmalarında aksama yaşanmaması için ihtiyaç duyulan akaryakıtın temininde önemli bir rol üstlendik. Bu anlamda bizlerden resmi bir talep olmamasına karşın dernek olarak sosyal sorumluluk anlayışıyla kendimiz inisiyatif alarak çalışmalara katkı sunmaya çalıştık. İlk günden itibaren bu yöndeki çalışmalarımıza katkı anlamında yaptığımız çağrılarımızı Üyelerimiz ne mutlu ki geri çevirmediler. Akaryakıt temininin yanın da araç-gereç desteğiyle deprem bölgesinde yürütülen çalışmalara tüm imkanlarıyla gönülden destek oldular. Bu anlamda katkı sunan tüm üyelerimize ve sektör temsilcilerimize buradan yeri gelmişken bir kez daha teşekkür ediyorum. Allah hepsinden razı olsun.”

Konuşmaların ardından yapılan seçimlerde GABDER’in yeni Başkan, Yönetim ve Denetim Kurulu Üyeleri şu isimlerden oluştu:

YÖNETİM KURULU ASİL

1- MEHMET ERGÜN DEMİR

2- İBRAHİM YETKİNŞEKERCİ

3- FERİDUN AKCAN

4- BEYTULLAH KADOĞLU

5- MEHMET ALİ ÖZDEMİR

6- İBRAHİM GÜNGÖR

7- MAHMUT YILMAZ

8- MÜBAREK HİDAYET

9- İRFAN KARAKUZULU

YÖNETİM KURULU YEDEK

1- ZAFER KARAGÜLLE

2- MEMİK YILMAZ

3- HASAN EVİZ

4- MEHMET CAN GÜRBÜZER

5- HALUK KUTLAR

6- ÖKKEŞ FAKILI

7- FUAT CİNDİOĞLU

8- ÖMER BURAK FAKILI

9- MESUT YILMAZ                     

DENETLEME KURULU ASİL                

1-MUSTAFA KOÇER                                                      

2-MEHMET DURDU YETKİNŞEKERCİ                                                      

3-ALİ ÖZCAN AKCAN    

DENETLEME KURULU YEDEK

1-HÜSEYİN SENİH FAKILI

2-MURAT KUTLAR

3-EYYÜP BÜLENT ÖZKELEŞ






İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER EKONOMİ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
YUKARI